Diskusija z wužiwarjom:Jfblanc

Seiteninhalte werden in anderen Sprachen nicht unterstützt.
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije

Welcome in the upper sorbian wikipedia. Greetings --Tlustulimu 17:25, 12. dec 2008 (CET) - Tlustulimu

Dźeń dobry, tón, štóž je waše sporjedźenja rewertował, je sej najskerje myslił, zo wone běchu wopačne. Štož "formu" lenga nastupa, maće prawje, njejsym pytnył, zo sym to tak w infokašćiku napisał, w nastawku sym "lenga" přeco bjez akcenta pisał. Tež Waša druha interwencija bě prawa, ale to wšo chcu sporjedźeć, hdyž změju chwile, wo načasnym statusu okcitanšćiny pisać. Wěm, zo dźensa okcitanšćina je z hamtskej rěču na teritoriju cyłeje awtonomneje Katalanskeje, nic jenož w Aranje, kaž bě to prjedy. Wutrobny dźak, zo sće mje skedźbnił.--Henriku 11:48, 11. meje 2009 (CEST)

Si vous ne comprenez pas bien le sorabe, je peux écrire mes messages en français. Malheureusement, ces derniers jours je suis vraiment surchargé, je n'ai pas beaucoup de temps pour la Wiki (et je veux écrire seulement quelques articles sur des langues romanes et sur des personnalités et des événements liés de ces langues, c'est tout). En tout cas, je vous remercie de votre intervention. Bien à vous, --Henriku 12:13, 11. meje 2009 (CEST)

Díky. Bartoliho práce skutečně obsahuje některé sporné věci, ale nejsem odborník na dalmatšinu a k řešení nepřispěji. (Naproti tomu rumunsky mluvím denně a s různými teoriemi o původu a historické mluvnici rumunštiny mohu polemizovat celkem kvalifikovaně.) Pokud jde o okcitánštinu... Vím, že existují poměrně ostré spory mezi zastánci názoru, že existuje jediný okcitánský jazyk, který se dělí na několik dialektů, a stoupenci názoru, že existuje skupina okcitánských jazyků. Ponechám na Okcitáncích, aby si to rozhodli sami, ale svůj názor mám. No vull escriure d'una manera molt personal aquí, però en els darers dos anys sóc bastant malalt, no escric més a la Viquipèdia. Ben cordialment, --Henriku (diskusija) 5. nowembra 2014, 22:03 (CET)[wotmołwić]

Hello, please give a look. --Nemo bis (diskusija) 24. decembra 2016, 20:17 (CET)[wotmołwić]

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije