Anna Maria Jopek

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Anna Maria Jopek
Anna Maria Jopek 20080706.jpg
Zakładne daty
datum narodźenja: 14. decembra 1970
ródne město: Waršawa
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Anna Maria Jopek (* 14. decembra 1970 we Waršawje) je pólska jazz- a pop-spěwarka a komponistka.

Diskografija[wobdźěłać]

Albumy[wobdźěłać]

  • Ale jestem (1997)
  • Szeptem (1998)
  • Jasnosłyszenie (1999)
  • Dzisiaj z Betleyem (1999)
  • Bosa (2000)
  • Barefoot (2002)
  • Nienasycenie (2002)
  • Upojenie (+ Pat Metheny) (2002)
  • Farat (live) (2003)
  • Secret (2005)
  • Niebo (2005)
  • ID (2007)
  • BMW Jazz Club Volume 1: Jo & Co (live) (2008)

Single[wobdźěłać]

  • Chwilozofia 32-bitowa (1996)
  • Ale jestem (1997)
  • Joszko Broda (1997)
  • Nie przychodzisz mi do głowy (1997)
  • Cud niepamięci (1998)
  • Przed rozstaniem (1998)
  • Ja wysiadam (1999)
  • Księżyc jest niemym posłańcem (1999)
  • Na całej połaci śnieg (+ Jeremi Przybora, 1999)
  • Nadzieja nam się stanie (1999)
  • Smutny bóg (2000)
  • Ślady po Tobie (2000)
  • Szepty i łzy (2000)
  • Jeżeli chcesz (2000)
  • Henry Lee / Tam, gdzie rosną dzikie róże (+ Maciej Maleńczuk, 2001)
  • Upojenie (2001)
  • Na dłoni (2002)
  • O co tyle milczenia (2002)
  • I pozostanie tajemnicą (2002)
  • Małe dzieci po to są (2003)
  • Tam, gdzie nie sięga wzrok (2003)
  • Mania Mienia (2003)
  • Możliwe (2004)
  • Gdy mówią mi (2005)
  • Niebo (2006)
  • A gdybyśmy nigdy się nie spotkali (2006)
  • Teraz i tu (2007)
  • Zrób, co możesz (2007)
  • Skłamałabym (2007)
  • Cisza na skronie, na powieki słońce (2008)
  • Możliwe (2009)
  • Sypka Warszawa (2009)

Wotkazy[wobdźěłać]

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije