Rammstein

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Rammstein
Rammstein
Zakładne daty
Załoženje: 1994
Žanr: Neue Deutsche Härte
Eksterne wotkazy: http://www.rammstein.de
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Rammstein je němska hudźbna skupina.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1995 - Herzeleid
  • 1997 - Sehnsucht
  • 1999 - Live aus Berlin
  • 2001 - Mutter
  • 2004 - Reise, Reise
  • 2005 - Rosenrot
  • 2006 - Völkerball (live)
  • 2009 - Liebe ist für alle da
  • 2011 - Made in Germany 1995-2011

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

Commons



Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije