Yann Tiersen

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Yann Tiersen
Yann Tiersen 1.jpg
Zakładne daty
datum narodźenja: 23. junija 1970
ródne město: Brest
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Guillaume Yann Tiersen (* 23. junija 1970 w Bresće, Francoska) je francoski hudźbnik a komponist.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1995 - La valse des monstres
  • 1996 - Rue des cascades
  • 1998 - Le phare
  • 1999 - Tout est calme
  • 1999 - Black session
  • 2001 - L'absente
  • 2001 - Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (filmowa hudźba)
  • 2002 - C'était ici (live und best of)
  • 2003 - Good bye, Lenin! (filmowa hudźba)
  • 2003 - 3 titres inédits au profit de la FIDH
  • 2004 - Yann Tiersen & Shannon Wright
  • 2005 - Les Retrouvailles
  • 2006 - On Tour

Wotkaz[wobdźěłać]


Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije