Soft Machine

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Soft Machine
Załoženje: 1966
Žanr: rock
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Soft Machinejendźelska rockowa hudźbna skupina, kotraž eksistowaše wot 1966 hač 1984.

Sobustawojo[wobdźěłać]

Diskografija[wobdźěłać]

  • The Soft Machine (1968)
  • Volume Two (1969)
  • Third (1970)
  • Fourth (1971)
  • Fifth (1972)
  • Six (1973)
  • Seven (1973)
  • Bundles (1975)
  • Softs (1976)
  • Land of Cockayne (1981)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije