Pink Floyd

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Pink Floyd
Pinkfloyd.png
Zakładne daty
Załoženje: 1964
Žanr: rock
Eksterne wotkazy: www.pinkfloyd.com
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Pink Floydjendźelska rockowa hudźbna skupina, kotraž eksistowaše wot 1964 hač 1995. Słuša k najwuznamnišim skupinam w rockowych stawiznach.

Sobustawojo[wobdźěłać]

Diskografija[wobdźěłać]

  • The Piper at the Gates of Dawn (1967)
  • A Saucerful of Secrets (1968)
  • Soundtrack from the Film More (1969)
  • Ummagumma (1969)
  • Atom Heart Mother (1970)
  • Meddle (1971)
  • Obscured by Clouds (1972)
  • The Dark Side of the Moon (1973)
  • Wish You Were Here (1975)
  • Animals (1977)
  • The Wall (1979)
  • The Final Cut (1983)
  • A Momentary Lapse of Reason (1987)
  • The Division Bell (1994)
  • The Endless River (2014)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

 Commons: Pink Floyd – Zběrka wobrazow, widejow a awdiodatajow
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije