Motörhead

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Motörhead wordmark.png
Motörhead
Zakładne daty
Załoženje: 1975
Žanr: Hard & Heavy
Eksterne wotkazy: imotorhead.com
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Motörhead jě jendźelska rockowa / heavy-metalowa hudźbna skupina.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1977 - Motörhead
  • 1979 - Overkill
  • 1979 - Bomber
  • 1979 - On Parole
  • 1980 - Ace of Spades
  • 1981 - No Sleep 'til Hammersmith
  • 1982 - Iron Fist
  • 1983 - Another Perfect Day
  • 1984 - No Remorse
  • 1986 - Orgasmatron
  • 1987 - Rock 'n' Roll
  • 1988 - No Sleep at All
  • 1991 - 1916
  • 1992 - March or Die
  • 1993 - Bastards
  • 1995 - Sacrifice
  • 1996 - Overnight Sensation
  • 1998 - Snake Bite Love
  • 1999 - Everything Louder Than Everyone Else
  • 2000 - We Are Motörhead
  • 2002 - Hammered
  • 2003 - Live at Brixton Academy
  • 2004 - Inferno
  • 2005 - BBC Live & In-Session
  • 2006 - Kiss of Death
  • 2008 - Motörizer
  • 2011 - The Wörld Is Yours

Wotkazy[wobdźěłać]

 Commons: Motörhead – Zběrka wobrazow, widejow a awdiodatajow



Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije