Metallica

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Metallica
Metallica at The O2 Arena London 2008.jpg
Zakładne daty
Załoženje: 1981
Žanr: thrash metal, heavy metal, hard rock
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Metallica je US-ameriska metalowa hudźbna skupina z Los Angelesa.

Sobustawojo[wobdźěłać]

Diskografija[wobdźěłać]

  • Kill 'Em All (1983)
  • Ride the Lightning (1984)
  • Master of Puppets (1986)
  • ...And Justice for All (1988)
  • Metallica (1991)
  • Load (1996)
  • ReLoad (1997)
  • St. Anger (2003)
  • Death Magnetic (2008)
  • Lulu (Lou Reed & Metallica) (2011)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

 Commons: Metallica – Zběrka wobrazow, widejow a awdiodatajow
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije