Kylie Minogue

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Kylie Minogue
KylieSofia2008.jpeg
Zakładne daty
datum narodźenja: 28. meje 1968
ródne město: Melbourne
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Kylie Minoque [mɪn'əʉg] (* 28. meje 1968 w Melbourne jako Kylie Ann Minogue) je awstralska spěwarka a filmowa hrajerka.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1988 Kylie
  • 1989 Enjoy Yourself
  • 1990 Rhythm of the Love
  • 1991 Let's Get To It
  • 1992 Greatest Hits
  • 1994 Kylie Minogue
  • 1998 Impossible Princess
  • 2000 Light Year
  • 2001 Fever
  • 2003 Body Language
  • 2004 Ultimate Kylie
  • 2007 X
  • 2010 Aphrodite

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]


Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije