Juliane Werding

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Juliane Werding
datum narodźenja: 19. julija 1956
ródne město: Essen
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Juliane Werding (* 19. julija 1956, Essen) je němska spěwarka.

Diskografija[wobdźěłać]

  • In tiefer Trauer, (1972)
  • Mein Name ist Juliane (1973)
  • Wenn Du denkst, du denkst, dann .... (1975)
  • Komm und hilf mir durch die Einsamkeit der Nacht (1976)
  • Ein Schritt weiter (1976)
  • Oh Mann, oh Mann (1977)
  • Traumland (1980)
  • Ohne Angst (1984)
  • Sehnsucht ist unheilbar (1986)
  • Jenseits der Nacht (1987)
  • Tarot (1988)
  • Stationen 1983–1989 (1989)
  • Zeit für Engel (1990)
  • Zeit nach Avalon zu gehn (1991)
  • Sie weiß, was sie will (1992)
  • Du schaffst es! (1994)
  • Alles Okay? (1995)
  • Land der langsamen Zeit (1997)
  • Sie (1998)
  • Der Weg 1972–1999 (1999)
  • In Concert (2000, DVD)
  • Es gibt kein Zurück (2001)
  • Die Welt danach (2004)
  • Sehnsucher (2006)
  • Werding: Live (2007)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]


Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije