Jethro Tull

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Jethro Tull
Jethrotull1997.png
Zakładne daty
Załoženje: 1967
Žanr: rock
Eksterne wotkazy: http://www.j-tull.com/ www.j-tull.com]
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Jethro Tull je jendźelska rockowa hudźbna skupina.

Sobustawojo[wobdźěłać]

Diskografija[wobdźěłać]

  • This Was (1968)
  • Stand Up (1969)
  • Benefit (1970)
  • Aqualung (1971)
  • Thick as a Brick (1972)
  • A Passion Play (1973)
  • War Child (1974)
  • Minstrel in the Gallery (1975)
  • Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die! (1976)
  • Songs from the Wood (1977)
  • Heavy Horses (1978)
  • Stormwatch (1979)
  • A (1980)
  • The Broadsword and the Beast (1982)
  • Under Wraps (1984)
  • Crest of a Knave (1987)
  • Rock Island (1989)
  • Catfish Rising (1991)
  • Roots to Branches (1995)
  • J-Tull Dot Com (1999)
  • The Jethro Tull Christmas Album (2003)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

 Commons: Jethro Tull – Zběrka wobrazow, widejow a awdiodatajow
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije