Evridiki

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Evridiki Theokleous
Evridiki - Eurovision Song Contest 2007
Zakładne daty
datum narodźenja: 25. februara 1968
ródne město: Limassol
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg


Evridiki (Ευρυδίκη Θεοκλέους, *25. februara 1968, Limassol) je grjeksko-cypernska spěwarka. Spěwaše hižo 3 króć na spěwarskim wubědźowanju Eurovision Song Contest. W lěće 2007 spěwaše w Helsinki swój spěw Comme çi, comme ça.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1991 - Gia Proti Fora
  • 1992 - Poso Ligo Me Xeris
  • 1993 - Misise Me
  • 1995 - Fthinoporo Gynekas
  • 1996 - I Epomeni Mera
  • 1997 - Pes to Mou Afto
  • 1998 - Dese Mou ta Matia
  • 1999 - To Koumbi
  • 2000 - Ola Dika Sou
  • 2002 - Live ki Allios
  • 2003 - Oso Fevgo Gyrizo
  • 2004 - Best of
  • 2005 - Sto Idio Vagoni
  • 2007 - 13

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]



Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije