Édith Piaf

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Édith Piaf
Popiersie Edith Piaf ssj 20060914.jpg
Zakładne daty
datum narodźenja: 19. decembra 1915
ródne město: Paris
datum zemrěća: 10. oktobra 1963
městno zemrěća: Plascassier
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Édith Piaf (Édith Giovanna Gassion, * 19. decembra 1915 w Parisu; † 10. oktobra 1963, Plascassier) bě francoska šansonowa spěwarka.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1945 - La vie en rose
  • 1945 - Les Trois Cloches
  • 1949 - Hymne à l'amour
  • 1951 - Padam… Padam…
  • 1954 - Sous le ciel de Paris
  • 1956 - Les amants d'un jour
  • 1957 - La foule
  • 1959 - Milord
  • 1960 - Non, je ne regrette rien

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]


Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije