XIII. století

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
XIII. století

XIII. století (13. lětstotk) je čěska gothic rockowa hudźbna skupina. Załožena bu w lěće 1990.

Diskografija[wobdźěłać]

  • Amulet (1992)
  • Gotika (1994)
  • Nosferatu (1995)
  • Werewolf (1996)
  • Ztraceni v Karpatech (1998)
  • Metropolis (2000)
  • Karneval (2001)
  • Vendetta (2004).
  • Vampire songs - tajemství gotických archivů (2005)
  • Dogma (premiéra 30 dubna 2009)
  • Nocturno (2010)
  • Ritual (2011) 2CD Best of 1991 - 2011

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

Commons
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije