The Clash

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
The Clash
Clash 21051980 12 800.jpg
Zakładne daty
Załoženje: 1976
Žanr: punk
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

The Clash běchu jendźelska punkowa skupina z Londona, kotraž eksistowaše mjez 1976 a 1986.

Sobustawojo[wobdźěłać]

Diskografija[wobdźěłać]

  • The Clash (1977)
  • Give 'Em Enough Rope (1978)
  • London Calling (1979)
  • Sandinista! (1980)
  • Combat Rock (1982)
  • Cut the Crap (1985)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

 Commons: The Clash – Zběrka wobrazow, widejow a awdiodatajow
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije