Sofia Rotaru

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Sofia Rotaru
datum narodźenja: 7. awgusta 1947
ródne město: Maršincy
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Sofia Rotaru (* 7. awgusta 1947 w Maršincy, Novoselickij Rajon, Oblast Černovicy, Ukraina - jako Sofia Michailovna Jevdokimenko-Rotaru) je ruska, ukrainska, moldawska a (bywša) sowjetska spěwarka, dźiwadźelnica a rejwarka.

Diskografija[wobdźěłać]

Singles[wobdźěłać]

1976: Twoja lubosć

Filmografija[wobdźěłać]

  • 1972: The Hiding-place at Red Stones (Тайник у красных камней)
  • 1972: Chervona ruta
  • 1981: Soul / Душа
  • 2004: Gypsy Woman / The Sorochinsk Fair (Сорочинская ярмарка)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije