Queen

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Queen
Quuen band.jpg
Zakładne daty
Załoženje: 1970
Žanr: rock
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Queen bě jendźelska rockowa hudźbna skupina z Londona, kotraž eksistowaše mjez 1970 a 1995.

Sobustawojo[wobdźěłać]

  • Freddie Mercury (1946–1991)
  • Brian Harold May
  • John Deacon
  • Roger Meddows Taylor

Diskografija[wobdźěłać]

  • Queen (1973)
  • Queen II (1974)
  • Sheer Heart Attack (1974)
  • A Night at the Opera (1975)
  • A Day at the Races (1976)
  • News of the World (1977)
  • Jazz (1978)
  • The Game (1980)
  • Flash Gordon (1980)
  • Hot Space (1982)
  • The Works (1984)
  • A Kind of Magic (1986)
  • The Miracle (1989)
  • Innuendo (1991)
  • Made in Heaven (1995)
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije