Madonna

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Madonna
Madonna by David Shankbone.jpg
Madonna w lěće 2008
Zakładne daty
datum narodźenja: 16. awgusta 1958 (1958-08-16) (staroba 55)
ródne město: Bay City
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Madonna [məˈdɑːnə] (*16. awgusta 1958 w Bay City, Michigan - Madonna Louise Veronica Ciccone) je US-ameriska spěwarka, dźiwadźelnica, rejowarka a awtorka za dźěćace knihi.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1983: Madonna
  • 1984: Like a Virgin
  • 1986: True Blue
  • 1987: Who’s That Girl (Soundtrack)
  • 1987: You Can Dance
  • 1989: Like a Prayer
  • 1990: I’m Breathless
  • 1990: The Immaculate Collection
  • 1992: Erotica
  • 1994: Bedtime Stories
  • 1995: Something to Remember
  • 1996: Evita (Soundtrack)
  • 1998: Ray of Light
  • 2000: Music
  • 2001: GHV2
  • 2003: American Life
  • 2003: Remixed & Revisited
  • 2005: Confessions on a Dance Floor
  • 2006: I'm Going To Tell You A Secret (CD + DVD)
  • 2007: The Confessions Tour (CD + DVD)
  • 2008: Hard Candy
  • 2009: Celebration
  • 2012: MDNA
  • 2012: The Complete Studio Albums (1983 - 2008)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]


Commons
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije