Iron Maiden

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Iron Maiden
Iron Maiden Live in Denver CO, 8.13.2012.jpg
Zakładne daty
Załoženje: 1975
Žanr: heavy metal, hard rock
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Iron Maiden je jendźelska metalowa hudźbna skupina z Londona.

Sobustawojo[wobdźěłać]

  • Bruce Dickinson (1981-1993, 1999-)
  • Steve Harris (1975-)
  • Dave Murray (1976, 1977-)
  • Adrian Smith (1980–1990, 1999-)
  • Janick Gers (1990-)
  • Nicko McBrain (1983-)
  • Paul Di'Anno (1978-1981)
  • Blaze Bayley (1994-1999)
  • Dennis Stratton (1979-1980)
  • Clive Burr (1979-1982)
  • Paul Day (1975-1976)
  • Terry Rance (1975-1976)
  • Dave Sullivan (1975-1976)
  • Ron Matthews (1975-1977)
  • Dennis Wilcock (1976-1978)
  • Bob Sawyer (1977)
  • Terry Wapram (1978-1978)
  • Thunderstick (1977)
  • Tony Moore (1977)
  • Doug Sampson (1977-1979)
  • Paul Cairns (1979)
  • Paul Todd (1979)
  • Tony Parsons (1979)

Diskografija[wobdźěłać]

  • Iron Maiden (1980)
  • Killers (1981)
  • The Number of the Beast (1982)
  • Piece of Mind (1983)
  • Powerslave (1984)
  • Somewhere in Time (1986)
  • Seventh Son of a Seventh Son (1988)
  • No Prayer for the Dying (1990)
  • Fear of the Dark (1992)
  • The X Factor (1995)
  • Virtual XI (1998)
  • Brave New World (2000)
  • Dance of Death (2003)
  • A Matter of Life and Death (2006)
  • The Final Frontier (2010)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

 Commons: Iron Maiden – Zběrka wobrazow, widejow a awdiodatajow
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije