Iron Butterfly

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Iron Butterfly
Ron Bushy
Zakładne daty
Załoženje: 1966
Žanr: rock
Eksterne wotkazy: www.ironbutterfly.com
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Iron ButterflyUS-ameriska rockowa hudźbna skupina.

Sobustawojo[wobdźěłać]

Diskografija[wobdźěłać]

  • Heavy (1968)
  • In-A-Gadda-Da-Vida (1968)
  • Ball (1969)
  • Metamorphosis (1970)
  • Scorching Beauty (1975)
  • Sun and Steel (1975)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]

Commons
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije