Hannelore Elsner

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Hannelore Elsner
datum narodźenja: 26. julija 1942
ródne město: Burghausen
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Hannelore Elsner (* 26. julija 1942 w Burghausenje) je němska dźiwadźelnica.

Filmografija (wuběrk)[wobdźěłać]

  • Immer die Mädchen (1959)
  • Die Lümmel von der ersten Bank (1968, 1968, 1969)
  • Flucht (1977)
  • Morgengrauen (1985)
  • Elfenbein (1994)
  • Die Unberührbare (2000)
  • Alles auf Zucker (2005)
  • Nicht alle waren Mörder (2006)

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]


Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije