Franka Potente

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Franka Potente
Franka Potente.jpg
Zakładne daty
datum narodźenja: 22. julija 1974
ródne město: Dülmen
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Franka Potente (* 22. julija 1974 w Dülmenje) je němska filmowa hrajerka.

Filmografija[wobdźěłać]

jako dźiwadźelnica[wobdźěłać]

  • 1995: Nach Fünf im Urwald
  • 1997: Drei Mädels von der Tankstelle
  • 1997: Une vie pour une autre
  • 1998: Opernball – Die Opfer/Die Täter
  • 1998: Lola rennt
  • 1998: Bin ich schön?
  • 1999: Downhill City
  • 1999: Schlaraffenland
  • 2000: Der Krieger und die Kaiserin
  • 2000: Anatomie
  • 2001: Blow
  • 2001: Storytelling
  • 2002: All I Want
  • 2002: Die Bourne Identität]
  • 2003: Blueprint
  • 2003: Anatomie 2
  • 2004: Die Bourne Verschwörung
  • 2004: Creep
  • 2006: Elementarteilchen
  • 2007: Romulus, My Father
  • 2007: Eichmann
  • 2007: The Shield

jako režiserka[wobdźěłać]

  • 2006: Der die Tollkirsche ausgräbt

jako knižna awtorka[wobdźěłać]

  • 2005: Los Angeles - Berlin. Ein Jahr.
  • 2006: Der die Tollkirsche ausgräbt
Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije