Enya

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
Enya
Enyasweet.jpg
Datum narodźenja 17. meje 1961
Městno narodźenja Gweedore, Irska
Wuspěšny jako spěwarka a dźiwadźelnica
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

Enya (Eithne Ní Bhraonáin, * 17. meje 1961, Gweedore) je irska spěwarka a dźiwadźelnica.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 1986 Enya
  • 1988 Watermark
  • 1991 Shepherd Moons
  • 1992 The Celts
  • 1995 The Memory Trees
  • 1997 Paint the Sky with Stars
  • 2000 A Day Without Rain
  • 2005 Amarantine
  • 2008 And Winter Came...
  • 2009 The Very Best of Enya

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]



Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije