2raumwohnung

Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije
Dźi do: Nawigacija, Pytać
2raumwohnung
Inga Humpe 2raumwohnung-Konzert Berlin.jpg
Zakładne daty
Załoženje: 2000
Žanr: Pop
Eksterne wotkazy: http://www.2raumwohnung.de
Wobdźěłać
p  d  w
Information icon.svg

2raumwohnung je němska hudźbna skupina.

Diskografija[wobdźěłać]

  • 2001 Kommt zusammen
  • 2002 In wirklich
  • 2004 Es wird Morgen
  • 2005 Melancholisch schön
  • 2007 36 Grad

Eksterne wotkazy[wobdźěłać]



Z Wikipedije, swobodneje encyklopedije